Beste broodbakmachines van 2024: De top 10

Laat een beoordeling achter

4.4 / 5. Aantal ratings: 54

Iedereen wilt natuurlijk de beste broodbakmachine in huis hebben. Zelf brood bakken heeft namelijk iets magisch. Daarnaast is het ook nog eens erg makkelijk. Eigenhandig de ingrediënten zoals meel, gist, zout enzovoorts afwegen en de broodbakmachine aan het werk zetten is een leuke bezigheid. Elke dag vers brood bakken is dus mogelijk, met een goede broodbakautomaat die al het werk voor je doet. Wil je er ook eentje, of ben je toe aan een nieuwe? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Wij hebben de beste 10 broodmachines voor je getest en een handige top 10 gemaakt, om je keuze wat eenvoudiger te maken.

Wat is de meest geschikte broodbakmachine voor jou?

Om de broodbakmachine te vinden die het meest bij je past hebben we een top 10 samengesteld op basis van verschillende aspecten. Hiermee denken we jou een eerlijk en goed beeld te geven van de beste broodbakmachines op de markt:

 • Professioneel en onafhankelijk getest
 • Enthousiaste reviews van gebruikers
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Functionaliteiten & Mogelijkheden

Een goede broodbakmachine heeft voldoende bakprogramma’s en voldoende inhoud om een fatsoenlijk brood te kunnen bakken. Daarnaast zegt het natuurlijk enorm veel als echte gebruikers zich positief uitlaten over een product door een enthousiaste review te schrijven. Uiteraard speelt de verhouding tussen prijs en kwaliteit ook een belangrijke rol bij het kiezen van je broodbakmachine. Wij hebben al deze factoren meegenomen en omgetoverd tot een top 10 lijst van beste broodbakmachines.

#1 – Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE – Best getest

Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE – Broodbakmachine

Verkrijgbaar bij

bol.com (€109,00)
Laatst bijgewerkt: 27 juli 2022 - 12:52

Productreview

De prijs van de Panasonic Croustina ligt iets boven het gemiddelde van de markt, maar deze broodbakmachine bakt daarentegen wel heerlijke broden tussen 530 tot 780 gram.

De binnendeksel is warmtereflecterend en helpt daarmee bij het bakken van een heerlijk, knapperig brood. Naast brood kan de Panasonic Croustina ook heerlijk pizzadeeg en jam bereiden. Met maar liefst 18 programma’s zijn er verschillende programma’s uit te proberen. Van een simpel wit brood tot een polentabrood met zongedroogde tomaten, een eiwitbrood of zelfs glutenvrij brood. Het brood krijgt een ovalen vorm.

Het bakblik van de Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE is voorzien van een anti-aanbaklaag. Deze is niet geschikt voor de vaatwasser, je zult hem dus met de hand moeten afwassen. Handig is dat deze broodbakmachine voorzien is van een timer. Voordat je naar bed gaat stel je de broodbakmachine in, waarop er in de nacht vervolgens een heerlijk brood voor je gebakken wordt.

Specificaties

Afmetingen: 27 x 34 x 40,4 cm
Gewicht: 8,5 kg
Vermogen: 700 Watt
Max. broodgewicht: 530 tot 780 gram
Startuitstel: Ja
Programma’s: 18
Glutenvrije opties: Ja
Toevoer ingrediënten: automatisch

Pluspunten

 • 18 programma’s

 • Een cool wall voor veilig gebruik

 • Antiaanbaklaag

Minpunten

 • Geen warmhoud-functie
 • Niet vaatwasbestendig

Verkrijgbaar bij:

#2 – Panasonic SD-YR2550SXE RVS – Meest complete keuze

Panasonic SD-YR2550SXE broodbakmachine 550 W Zwart, Zilver

Verkrijgbaar bij

bol.com (€205,00)
Laatst bijgewerkt: 27 juli 2022 - 12:52

Productreview

De Panasonic SD-YR2550SXE RVS is echt een top notch broodbakmachine. Deze bakmachine voegt namelijk automatisch gist en extra ingrediënten toe op het juiste moment. Zo hoef jij hier niet over na te denken en bak je een heerlijk normaal, noten- of rozijnenbrood.


Dankzij de maar liefst
31 automatische bakprogramma’s heb je met één druk op de knop de juiste instellingen. Je maakt onder andere wit brood, rozijnenbrood, pizzadeeg, glutenvrij brood en jam. Je kunt het bij deze broodmachine zo gek niet bedenken of er is een programma voor aanwezig.

Binnen de programma’s pas je de korstkleur naar wens aan. Met de startuitstel zet je de broodbakmachine met de ingrediënten tot wel 13 uur van te voren klaar. Zo zet je ‘m bijvoorbeeld ’s avonds klaar, zodat je ’s ochtends wakker wordt met de geur van een versgebakken brood. Na gebruik reinig je het bakblik eenvoudig met de hand, dankzij de antiaanbaklaag.

Specificaties

Max. broodgewicht: 630 tot 950 gram
Programma’s: 31
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: rvs
Koele wand: Ja
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Ja
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

 • Maar liefst 31 programma’s

 • Voegt automatisch gist toe op het juiste moment, dankzij de gistdispenser.

 • Je maakt eenvoudig rozijnen- of notenbrood door de automatische toevoer van extra ingrediënten.

Minpunten

 • De broodbakmachine heeft geen warmhoudfunctie.

Verkrijgbaar bij:

#3 – Princess 152009Beste koop

Productreview

Creëer nu thuis met de Princess 152009 Broodbakmachine je eigen brood voor een klein prijsje. Deze broodbakmachine is uit de test naar voren gekomen als de beste koop. De prijs/kwaliteit-verhouding van deze machine is namelijk erg goed.

Laat deze Princess broodbakmachine ’s nachts zijn werk doen en wordt wakker met de geur van vers gebakken brood. De Princess 152009 broodbakmachine is voorzien van 15 digitale voorgeprogrammeerde bakprogramma’s, waaronder een glutenvrij programma. Via het digitale scherm kun je de Princess 152009 broodbakmachine makkelijk instellen naar eigen voorkeur.

Maak gezond speltbrood, een lekker rozijnenbrood of roggebrood. De broodbakmachine is ook geschikt voor het maken van jam, yoghurt, cake en zelf rijst en rijstwijn.

Deze broodbakmachine heeft een handige display waarmee je eenvoudig het meest optimale programma kunt selecteren. Er zijn 8 instellingen voor brood zoals volkoren, zoet, glutenvrij, frans en drie verschillende extra snelle programma’s.

Specificaties

Max. broodgewicht: 680 tot 900 gram (8 tot 14 sneden)
Programma’s: 15
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: zwart
Koele wand: Ja
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Ja
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

 • 15 programma’s

 • Geschikt voor het maken van jam, yoghurt, cake en zelf rijst en rijstwijn.

 • 8 instellingen voor brood zoals volkoren, zoet, glutenvrij, frans en drie verschillende extra snelle programma’s.

Minpunten

 • Geen Inschakeltimer

Verkrijgbaar bij:

#4 – Inventum BM125 – Beste voor grote gezinnen

Inventum BM125 – Broodbakmachine – Zwart

Verkrijgbaar bij

bol.com (€114,99)
Laatst bijgewerkt: 27 juli 2022 - 12:52

Productreview

De Inventum BM125 is gemakkelijk te bedienen via het panel op de bovenkant. Hij maakt niet veel lawaai en hij is vrij compact. Je bent zodoende niet je hele aanrecht kwijt aan het apparaat.

Het gemak van deze machine zit vooral in de mogelijkheid om een groot brood, of twee kleinere broden te bakken. Dit is vrij uniek en erg handig als je veel brood eet, of brood wilt invriezen.

Zoals bij de meeste broodbakmachines moet je wel even wennen aan het gebruik. De deeghaken zitten namelijk altijd onderin en blijven tijdens het bakken hier ook zitten. Als je het brood eruit haalt, dan moet je opletten dat je de haak er ook uit haalt. Deeghaken maken het geheel misschien net wat té knapperig.

Hetzelfde geldt tijdens het legen en eruit halen van de bakblikken: dit vergt wat oefening. Zodra je het echter doorhebt, vraag je je af waarom je het ooit moeilijk vond.

Specificaties

Max. broodgewicht: 900 tot 1200 gram
Programma’s: 12
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: Zwart / Grijs
Koele wand: Nee
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Nee
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

 • Grote formaten: ideaal voor grote gezinnen

 • Compact & Maakt weinig lawaai

 • 2 bakblikken

Minpunten

 • Het gebruikt vergt oefening

 • Geen koele wand

Verkrijgbaar bij:

#5 – Inventum BM95

Inventum BM95 – Broodbakmachine

Verkrijgbaar bij

bol.com (€79,99)
Laatst bijgewerkt: 27 juli 2022 - 12:41

Productreview

De Inventum broodbakmachine BM95 is geschikt voor maximaal 700 en 900 gram brood. De Inventum broodbakmachine BM95 heeft 12 automatische programma’s, bijvoorbeeld voor het maken van zoet brood met rozijnen en glutenvrij brood. Doe de ingrediënten in het bakblik, stel het juiste programma in en laat de Inventum broodbakmachine BM95 het werk doen. Kneden, mengen, rijzen en bakken, alles gaat volledig automatisch. Door de instelbare timer kun je het programma ’s nachts laten beginnen, zodat je ’s ochtends kunt genieten van vers gebakken brood.

Een klein minpuntje aan de BM95 is dat de broodmachine niet vaatwasbestendig is en geen automatische uitschakeling heeft.

Specificaties

Max. broodgewicht: 700 tot 900 gram
Programma’s: 12
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: rvs
Koele wand: Nee
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Nee
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

 • 12 verschillende programma’s

 • Eenvoudige digitale timer

 • Antiaanbaklaag & Kijkvenster

Minpunten

 • Geen automatische uitschakeling

 • Niet vaatwasbestendig

Verkrijgbaar bij:

#6 – Moulinex Pain Doré

Moulinex Pain Doré OW210130 – Broodbakmachine

Verkrijgbaar bij

bol.com (€83,99)
Laatst bijgewerkt: 20 juli 2022 - 16:06

Productreview

Moulinex Pain Doré, een zeer betaalbare oplossing om thuis eenvoudig brood te bakken. Deze broodbakmachine is eenvoudig in gebruik: voeg gewoon de ingrediënten toe volgens de instructies en stel de machine in. De Moulinex Pain Doré doet al het werk.

Met 12 volledig automatische programma’s zijn er verschillende opties om te bakken:

 • Huishoudbrood, Frans brood, zoet brood, roggebrood, volkoren brood, glutenvrij brood en snel brood
 • Alternatieve programma’s: cake, jam, havermoutpap
 • gistdeeg en enkel bereiden.

Een enige klein minpuntje dat we kunnen vinden is het design. Deze broodbakmachine ziet er namelijk wat oubollig uit. Dit mag echter het bakplezier niet in de weg staan.

Specificaties

Max. broodgewicht: 500 tot 1000 gram
Programma’s: 12
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: Wit
Deksel met kijkvenster: Nee
Deksel met vulopening: Nee
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

 • 3 gewichtsinstellingen en 3 bruiningsniveaus

 • 12 volledig automatische programma’s

 • Glutenvrije programma’s

Minpunten

 • Geen kijkvenster

 • Niet vaatwasbestendig

Verkrijgbaar bij:

#7 – Kenwood BM450

Kenwood BM450 – Broodbakmachine

Verkrijgbaar bij

bol.com (€164,62)
Laatst bijgewerkt: 27 juli 2022 - 12:52

Productreview

Deze strakke, stijlvolle en gemakkelijk te gebruiken Kenwood broodbakmachine is een ware aanwinst in jouw keuken. De machine heeft een geheel ander design met RVS en glas en heeft unieke kenmerken. Hierdoor is het echt een eyecatcher.

Kies uit het 15-tal programma’s of stel jouw eigen persoonlijke programma in en maak de lekkerste broden, deeg, cake en jam. De ingrediëntenhouder opent automatisch op het juiste tijdstip om de ingrediënten aan het brood toe te voegen. Ideaal om bijvoorbeeld een heerlijk notenbrood te bakken.

Specificaties

Max. broodgewicht: 500 tot 1000 gram
Programma’s: 15
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: Zwart / Zilver
Koele wand: Nee
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Ja
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

 • 19 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s voor het bereiden van diverse producten

 • Met een insteltijd tot 15 uur

 • Antiaanbaklaag & Kijkvenster

Minpunten

 • De behuizing is niet van roestvrij staal gemaakt

 • Vrij hoge prijs

Verkrijgbaar bij:

#8 – Princess 152007

Princess 152007 Homemade Deluxe – Broodbakmachine

Verkrijgbaar bij

bol.com (€57,99)
Laatst bijgewerkt: 20 juli 2022 - 16:25

Productreview

Met de deluxe Princess 152007 broodbakmachine voeg je ’s avonds alle ingrediënten toe en laat je de broodbakmachine ’s nachts het werk doen.

Door het kleine design is deze broodbakmachine een topkeuze als je voor een wat kleiner apparaat wilt gaan. Met de handige hendel is de broodbakmachine overigens goed geschikt om te verplaatsen.

De broodbakmachine is ook geschikt voor het bakken van glutenvrij brood dankzij het glutenvrije programma. In totaal zijn er 19 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s waarmee deze Princess broodbakmachine geschikt is voor alle soorten brood.

Specificaties

Afmeting: 21 x 27 x 31 cm
Max. broodgewicht: 500 tot 750 gram
Programma’s: 19
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: rvs
Koele wand: Nee
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Ja
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

 • 19 verschillende programma’s voor het bakken van brood, jam of yoghurt

 • Digitale timer

 • Antiaanbaklaag & Kijkvenster

Minpunten

 • Niet ieder programma geschikt voor elk soort brood

 • Geen koele wand

Verkrijgbaar bij:

#9 – Inventum BM55

Inventum BM55 – Broodbakmachine – Zwart

Verkrijgbaar bij

bol.com (€65,99)
Laatst bijgewerkt: 27 juli 2022 - 12:40

Productreview

Een brood dat voldoet aan al jouw wensen maak je met de Inventum BM55. Deze broodbakmachine doet het zware kneedwerk voor je en bakt vervolgens heerlijk verse broden. Je gebruikt de Inventum B55 ook om cake en jam te bereiden.

Door het elegante zwarte design misstaat deze betaalbare broodbakmachine in geen enkele keuken. Met de handige drukknoppen selecteer je zo één van de 12 programma’s. Deze broodbakmachine heeft ook glutenvrije opties.

Waar deze broodbakmachine net als veel andere broodmachines in achterloopt is dat hij niet vaatwasbestendig is.

Specificaties

Afmeting: 27 x 29 x 33 cm
Max. broodgewicht:
650 tot 800 gram
Programma’s: 12
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: Zwart
Koele wand: Nee
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Nee
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

 • De broodbakmachine heeft 12 verschillende bakprogramma’s

 • De bakblikken met antiaanbaklaag zijn uitneembaar dus gemakkelijk te reinigen

 • Door het kijkvenster houd je het bakproces in de gaten

Minpunten

 • Extra ingrediënten zoals noten en rozijnen moet je handmatig toevoegen.

 • Niet vaatwasbestendig

Verkrijgbaar bij:

#10 – WMF KULT X

WMF KULT X – Broodbakmachine

Verkrijgbaar bij

bol.com (€149,99)
Laatst bijgewerkt: 27 juli 2022 - 12:52

Productreview

De WMF KULT X Broodbakmachine heeft met 12 bakprogramma’s genoeg keuze voor ieder huishouden om een heerlijk brood te serveren. Met de elegante Cromargan® behuizing en de hoogwaardige accenten van zwart synthetisch materiaal zien de apparaten er aantrekkelijk uit.

Producteigenschappen van de WMF Kult X Broodbakmachine:

 • Compacte broodbakmachine voor vers bereid brood van 450g en 750g
 • Hoge kwaliteit Cromargan® 18/10 roestvrijstalen behuizing in mat design
 • 12 instellingen voor een breed scala aan brood en deeg zoals
 • Kijkvenster met inschakelbare binnenverlichting
 • Voorkomt dat het deksel opent tijdens het pakken
 • Groot verlicht LCD-scherm met het programma, instellingen en bereidingstijd
 • Anti-aanbak bakblik met deeghaken (deeghaak klapt niet weg tijdens het bakken), maatbeker, maatlepels en deeghaak verwijderaar
 • Inclusief receptenboekje

Specificaties

Afmeting: 22,1 x 30,6 x 29,4 cm
Max. broodgewicht:
450 tot 750 gram
Programma’s: 12
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: rvs
Koele wand: Nee
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Nee
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

 • Compact design

 • Inclusief receptenboekje

 • Deeghaak klapt niet weg tijdens het bakken

Minpunten

 • Gaat een beetje aan de wandel op het aanrecht

Verkrijgbaar bij:

De ultieme test: Wat is de best geteste broodbakmachine?

Tja, dat antwoord op die vraag is niet zo makkelijk. Een goede broodbakmachine is voor iedereen verschillend. Welke broodmachine het beste voor jou is, is dan ook geheel afhankelijk van wat je met de broodbakmachine wil gaan doen en natuurlijk wat je budget is. Er zijn broodbakmachines voor een paar tientjes, maar zijn dat ook de beste? En wat dacht je van de luxe broodbakmachines die soms wel €500,- of meer kosten? Zijn dat dan per se de beste machines of is een goedkopere broodmachine meer geschikt is voor jou?

Er komt best wat research bij kijken. Weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je gewoonweg geen tijd of zin om onderzoek te doen en wil je in één oogopslag zien welke broodmachine je moet kopen? Doorloop dan bovenstaande top 10 van broodbakmachines om een keuze te maken.

Handige broodbakmachine checklist

Als je op het punt staat om een broodbakmachine te kopen, maar wil je nog uitgebreidere afwegingen maken? Dan hebben we een koopgids voor je waarin we stap voor stap uitleggen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een broodbakapparaat.

 1. Bepaal de gewenste bakopties van de broodbakmachine
 2. Bepaal de functionaliteiten van de broodbakmachine
 3. Leg het budget vast
 4. Kies het merk broodbakmachine
 5. Raadpleeg vergelijkingssites en reviews
 6. Kies jouw apparaat

Van welke materialen is een broodbakmachine van gemaakt?

Broodbakmachines zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals aluminium, roestvrij staal of zelfs plastic. De beste broodbakmachines op onze lijst zijn gemaakt van roestvast staal en sommige andere onderdelen zijn van plastic.

Een broodbakmachine heeft de beste duurzaamheid als ze van roestvrij staal gemaakt is, waardoor ze ook duurder kan zijn dan de andere. Ook de beste broodbakmachines op onze lijst hebben een goed evenwicht tussen kwaliteit en prijs, omdat ze bestaan uit materialen van hoge kwaliteit gecombineerd met betaalbare prijzen.

Welke broodbakmachine is de beste koop van 2024?

We hebben het internet doorgespit om de beste broodmachine van 2024 te vinden. Op basis van diverse factoren hebben we de top 10 best geteste broodbakmachines samengesteld. Dit is een verzameling van:

 • De meest verkochte broodbakmachines via bekende webshops zoals Bol.com & Coolblue
 • De broodbakmachines met de meeste, goede reviews

Dit zijn de 10 beste broodbakmachines op basis van kwaliteit, prijs en functionaliteiten. Er zijn daarbij verschillende merken keukenmachines beoordeeld: van Panasonic tot DOMO en van Princess tot Tristar. Zoek niet langer en selecteer hier de beste broodbakmachine voor jou.

Beste broodbakmachine voor jam

Een broodbakmachine biedt in sommige gevallen de mogelijkheid om je eigen heerlijke jam te maken. Om jam te maken in een broodbakmachine heb je maar twee ingrediënten nodig: fruit (zoals bijvoorbeeld aardbeien) en suiker. De dichtheid van de jam is gemiddeld, niet erg dicht. Als je een dikkere jam wilt, voeg je nog pectine aan het einde toe.

Dit zijn de 5 beste broodbakmachines voor jam:

 1. Moulinex – Home Bread Baguette OW6101 – Broodbakmachine
 2. TurboTronic BM100 Broodbakmachine – 19 Bakprogramma’s – RVS / Zwart
 3. Panasonic SD-B2510WXE broodbakmachine
 4. Panasonic SD-2500WXE – Broodbakmachine
 5. Panasonic SD-YR2550SXE broodbakmachine 550 W Zwart, Zilver

Beste broodbakmachine voor glutenvrij brood

Wist je dat een broodmachine ook in vele gevallen heerlijk glutenvrij brood maakt. Wanneer je liever geen gluten eet, zijn de glutenvrije broodsoorten niet echt voor het uitkiezen. Zelf glutenvrij brood bakken is dan een uitstekende optie om toch vers en lekker brood te kunnen eten. Nu zijn er heel veel broodbakmachines voor glutenvrij brood op de markt, maar welke is de beste?

De beste broodbakmachines van 2023 voor het maken van glutenvrij brood:

 • Panasonic SD-2511WXE – Broodbakmachine – Wit
 • Panasonic SD-2511 – Broodbakmachine – Zwart
 • Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE – Broodbakmachine
 • Panasonic SD-2500WXE – Broodbakmachine
 • Domo B3963 – Broodbakmachine – Wit

Betaalbare broodbakmachine kopen?

Wil je een broodbakmachine aanschaffen, maar heb je niet zo’n enorm budget? Geen probleem! Er zijn heel veel goede broodbakmachines met een fijn prijskaartje. We verzamelden de meest betaalbare broodbakmachines alvast voor je. Dit zijn keukenmachines onder de €100,- die vaak een prima instapmodel zijn voor mensen die hun af en toe bezig zijn met bakken. Zoek je liever een professionele broodbakmachine? Hiervoor hebben we ook een handig overzicht gemaakt.

Populaire broodbakmachinemerken

In Nederland zijn er verschillende populaire broodbakmachine merken. Hieronder vind je een overzicht van enkele populaire Nederlandse broodbakmachinemerken:

1. Philips

Philips is een van de grootste en meest bekende elektronicabedrijven ter wereld. Het bedrijf maakt ook broodbakmachines en heeft verschillende modellen in het assortiment. De prijzen van Philips broodbakmachines variëren, afhankelijk van het model, tussen de € 60,- en de € 200,-.

2. DeLonghi

DeLonghi is een Italiaans elektronicabedrijf dat broodbakmachines maakt. Het bedrijf staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige apparaten voor de huishoudelijke markt. De prijzen van DeLonghi broodbakmachines variëren, afhankelijk van het model, tussen de € 70,- en de € 250,-.

3. Tefal

Tefal is een Frans elektronicabedrijf dat onder andere broodbakmachines maakt. Het bedrijf is wereldwijd bekend en heeft verschillende modellen broodbakmachines in het assortiment. De prijzen van Tefal broodbakmachines variëren, afhankelijk van het model, tussen de € 80,- en de € 300,-.

4. Panasonic

Panasonic is een Japanse elektronicaconcern dat onder andere broodbakmachines produceert. Het bedrijf is wereldwijd bekend en heeft verschillende modellen broodbakmachines in het assortiment. De prijzen van Panasonic broodbakmachines variëren, afhankelijk van het model, tussen de € 90,- en de € 350,-.

5. Russell Hobbs

Russell Hobbs is een Brits elektronicabedrijf dat onder andere broodbakmachines produceert. Het bedrijf is wereldwijd bekend en heeft verschillende modellen broodbakmachines in het assortiment. De prijzen van Russell Hobbs broodbakmachines variëren, afhankelijk van het model, tussen de € 50,- en de € 200,-.

6. Inventum

Inventum is een Nederlands elektronicabedrijf dat onder andere broodbakmachines produceert. Het bedrijf is bekend in Nederland en heeft verschillende modellen broodbakmachines in het assortiment. De prijzen van Inventum broodbakmachines variëren, afhankelijk van het model, tussen de € 40,- en de € 150,-.

7. Princess

Princess is een Nederlandse producent van huishoudelijke apparaten die ook broodbakmachines maakt. Het bedrijf is bekend in Nederland en heeft verschillende modellen broodbakmachines in het assortiment. De prijzen van Princess broodbakmachines variëren, afhankelijk van het model, tussen de € 30,- en de € 100,-.

8. Kenwood

Kenwood is een Brits elektronicabedrijf dat onder andere broodbakmachines produceert. Het bedrijf is wereldwijd bekend en heeft verschillende modellen broodbakmachines in het assortiment. De prijzen van Kenwood broodbakmachines variëren, afhankelijk van het model, tussen de € 100,- en de € 400,-.

9. Moulinex

Moulinex is een Frans elektronicabedrijf dat onder andere broodbakmachines produceert. Het bedrijf is wereldwijd bekend en heeft verschillende modellen broodbakmachines in het assortiment. De prijzen van Moulinex broodbakmachines variëren, afhankelijk van het model, tussen de € 70,- en de € 300,-.

10. WMF

WMF is een Duits elektronicabedrijf dat onder andere broodbakmachines produceert. Het bedrijf is wereldwijd bekend en heeft verschillende modellen broodbakmachines in het assortiment. De prijzen van WMF broodbakmachines variëren, afhankelijk van het model, tussen de € 80,- en de € 350,-.

Veelgestelde vragen

#1 Wat zijn de beste broodbakmachines?

De beste broodbakmachine is een broodbakmachine die verschillende functies heeft, zoals deegkneden, automatisch uitschakelen en vele andere. Een beste broodbakmachine kan de beste kwaliteit brood maken met eigen recepten of met invoer van de gebruiker. Bekijk onze lijst van top 10 beste broodbakmachines voor meer informatie over beste broodbakmachines.

#2 Hoeveel kost een broodbakmachine?

De beste broodbakmachine kan rond de € 100 kosten, maar sommige van de beste modellen die op de markt zijn kunnen tot € 300 oplopen. De beste broodbakmachine maakt gebruik van een combinatie van beoordelingen van consumenten en deskundigen en van de best beoordeelde beste broodbakmachines, zodat je zonder gedoe de beste voor je huis kunt kiezen.

#3 Wanneer moet ik een nieuwe broodbakmachine kopen?

Je doet er goed aan een broodbakmachine te kopen als je oude kapot is of geen kwaliteitsbrood meer bakt. Als je niet graag thuis bakt, raden we je aan een beste broodbakmachine voor beginners te kopen. Je kunt kiezen uit onze lijst van beste broodbakmachines, die zowel eenvoudige machines met weinig mogelijkheden bevat als producten van hoge kwaliteit met allerlei handige functies. Welke broodbakmachine is het beste voor beginners?

Als je niet weet hoe je een beste broodbakmachine moet gebruiken en geen stress wilt, raden we je aan een van de beste broodbakmachines voor beginners te kopen. Je vindt er alle functies die nodig zijn om je eerste brood te maken en een gemakkelijk te begrijpen handleiding. Je kunt ook onze beste broodbakmachine recensies lezen om het beste product te kiezen.

#4 Zelf brood bakken?

Je eigen brood bakken is erg leuk en ongelooflijk gemakkelijk. Het kost alleen een beetje tijd en verder niet veel, behalve de ingrediënten zelf. Je zoekt tarwebloem, actieve droge gist, zout, en water. Actieve droge gist is de meest verkrijgbare soort gist in Noord-Amerika. Het hoeft niet te rijzen of geactiveerd te worden – je mengt het gewoon door je deeg.