Domo broodbakmachines: de top 3

Laat een beoordeling achter

4 / 5. Aantal ratings: 1

De beste Domo broodbakmachine vinden is lastig. Domo heeft tegenwoordig de nodige broodbakmachines op de markt wat het lastig maakt om de juiste te vinden. Wij hebben de top 3 van Domo broodbakmachines op een rijtje gezet, zodat jij makkelijk een keuze kan maken welke Domo broodbakmachine het meest voor jou geschikt is.

Beste Domo broodbakmachines

#ProductMin. bakgewichtMax. bakgewichtTimerPrijs
1Domo B3963 – Broodbakmachine700 g1000 g€ 72,95
2Domo B3973 – Broodbakmachine300 g900 g€ 84,90
3

Domo B3951 – Broodbakmachine

300 g900 g€ 66,95

#1 – Domo B3963 – Best beoordeeld

Domo B3963 Broodbakmachine

Verkrijgbaar bij

bol.com (€94,00)
Laatst bijgewerkt: 27 juli 2022 - 13:07

Productreview

De Domo broodbakmachine B3963 is geschikt voor het bakken van een brood van 700 tot 1000 gram. De broodbakmachine beschikt over 12 automatische programma’s, bijvoorbeeld voor het maken van cake of een glutenvrij brood. Plaats alle ingrediënten in het bakblik, stel het juiste programma in, stel het gewicht van het brood in, kies de gewenste bruining van de korst en laat de broodbakmachine het werk doen. Kneden, mengen, rijzen en bakken, alles gaat volledig automatisch. Door de instelbare timer kun je het programma ’s nachts laten beginnen, zodat je ’s ochtends wakker wordt met de geur van vers gebakken brood.

Specificaties

Max. broodgewicht: 700 tot 1000 gram
Programma’s: 12
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: Wit
Koele wand: Ja
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Ja
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

 • 12 verschillende programma’s

 • Instelbare timer

 • Antiaanbaklaag & Kijkvenster

Minpunten

 • Geen programma voor jam

 • Niet vaatwasbestendig

Verkrijgbaar bij:

#2 – Domo B3973

Productreview

De Domo broodbakmachine B3973 is geschikt voor het bakken van een brood van 700 tot 1000 gram. De broodbakmachine beschikt over 12 automatische programma’s, bijvoorbeeld voor het maken van een zoet of een glutenvrij brood. Plaats alle ingrediënten in het bakblik, stel het juiste programma in, stel het gewicht van het brood in, kies de gewenste bruining van de korst en laat de broodbakmachine het werk doen.

Kneden, mengen, rijzen en bakken, alles gaat volledig automatisch. Door de instelbare timer kun je het programma ’s nachts laten beginnen, zodat je ’s ochtends heerlijk wakker wordt met de geur van vers gebakken brood. Toch later wakker? Geen probleem, de B3973 houdt het brood tot 60 minuten lang lekker warm.

Specificaties

Max. broodgewicht: 700 tot 1000 gram
Programma’s: 12
Kleur: Zwart
Koele wand: Ja
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Nee
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

 • 12 programma’s

 • Warmhoudfunctie tot 60 minuten

 • Antiaanbaklaag & Kijkvenster

Minpunten

 • Niet vaatwasbestendig

 • Geen programma voor jam

Verkrijgbaar bij:

#3 – Domo B3951

Domo B3951 Broodbakmachine

Verkrijgbaar bij

bol.com (€76,99)
Laatst bijgewerkt: 27 juli 2022 - 13:07

Productreview

De Domo broodbakmachine B3951 is geschikt voor het bakken van een brood van 700 tot 900 gram. De broodbakmachine beschikt over 11 automatische programma’s, bijvoorbeeld voor het maken van een zoet of een glutenvrij brood. Plaats alle ingrediënten in het bakblik, stel het juiste programma in, stel het gewicht van het brood in, kies de gewenste bruining van de korst en laat de broodbakmachine het werk doen. Kneden, mengen, rijzen en bakken, alles gaat volledig automatisch. Door de instelbare timer kun je het programma ’s nachts laten beginnen, zodat je ’s ochtends heerlijk wakker wordt met de geur van vers gebakken brood.

Specificaties

Max. broodgewicht: 500 tot 900 gram
Programma’s: 11
Kleur: Wit
Deksel met kijkvenster: Ja
Geschikt voor cakedeeg: Ja

Pluspunten

 • 11 programma’s waaronder ook optie voor cake

 • Kijkvenster

Minpunten

 • Timer is lastig in gebruik

Verkrijgbaar bij:

Een goede Domo broodbakmachine vinden

Alle tijdrovende stappen van het bakken van brood worden door een Domo broodbakmachine overgenomen. Daarbovenop zijn deze broodmachines over het algemeen van hoge kwaliteit. Hierdoor hoef je je niet druk te maken dat je troep in huis haalt. Domo broodbakmachines zijn er in verschillende groottes en maten. Daarom is het vinden van de voor jou meest geschikte broodbakmachine soms best lastig. Door onze lijst met beste Domo broodbakmachines hopen we je te helpen bij het kiezen van de meest interessante Princess broodbakmachine voor jou.

Type Domo broodbakmachines

Hoewel de meeste Domo broodbakmachines op een gelijke manier werken, zit er verschil in het uiterlijk door de behuizing en het vermogen van het apparaat.

Voor een strakker uiterlijk en een makkelijker schoon te houden machine, kan je ook kiezen voor een broodbakmachine met roestvrijstalen behuizing. Het materiaal is wat zwaarder en dus moeilijker te verplaatsen. Wanneer je de machine niet op een vaste plek gaat bewaren is RVS behuizing dus niet de beste keus. Het ziet er vaak wat strakker uit en is dus makkelijker in het onderhoud.

Bekijk de beste broodbakmachines van 2023

Benieuwd wat de beste broodbakmachines zijn van 2023? Bekijk onze test en vind snel de meest geschikte broodbakmachine voor jou.

Bekijk top 10 broodbakmachines