Princess broodbakmachines: top 2

Laat een beoordeling achter

3.5 / 5. Aantal ratings: 2

Elke ochtend wakker worden met de geur van versgebakken brood. Met een Princess broodbakmachine is die droom vanaf nu werkelijkheid. Door de grote hoeveelheid programma’s en relatief eerlijke prijs staat Princess erom bekend als een belangrijke speler in de markt.

Bekijk hieronder onze top 2 van Princess broodbakmachines en maak zelf de keuze wat voor jou de meest geschikte broodbakmachine is.

De top 2 Princess broodbakmachines

#ProductMin. broodgewichtMax. broodgewichtTimerPrijs v.a.
1680 g900 g€ 65,-
2Princess 152007 Homemade Deluxe500 g750 g€ 52,95

#1 – Princess 152009 – Best getest

Productreview

Creëer nu thuis met de Princess 152009 Broodbakmachine je eigen brood voor een klein prijsje. Deze broodbakmachine is uit de test naar voren gekomen als de beste koop. De prijs/kwaliteit-verhouding van deze machine is namelijk erg goed.

Laat deze Princess broodbakmachine ’s nachts zijn werk doen en wordt wakker met de geur van vers gebakken brood. De Princess 152009 broodbakmachine is voorzien van 15 digitale voorgeprogrammeerde bakprogramma’s, waaronder een glutenvrij programma. Via het digitale scherm kun je de Princess 152009 broodbakmachine makkelijk instellen naar eigen voorkeur.

Maak gezond speltbrood, een lekker rozijnenbrood of roggebrood. De broodbakmachine is ook geschikt voor het maken van jam, yoghurt, cake en zelf rijst en rijstwijn.

Deze broodbakmachine heeft een handige display waarmee je eenvoudig het meest optimale programma kunt selecteren. Er zijn 8 instellingen voor brood zoals volkoren, zoet, glutenvrij, frans en drie verschillende extra snelle programma’s.

Specificaties

Max. broodgewicht: 680 tot 900 gram (8 tot 14 sneden)
Programma’s: 15
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: zwart
Koele wand: Ja
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Ja
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

  • 15 programma’s

  • Geschikt voor het maken van jam, yoghurt, cake en zelf rijst en rijstwijn.

  • 8 instellingen voor brood zoals volkoren, zoet, glutenvrij, frans en drie verschillende extra snelle programma’s.

Minpunten

  • Geen Inschakeltimer

Verkrijgbaar bij:

#2 – Princess 152007

Princess 152007 Homemade Deluxe – Broodbakmachine

Verkrijgbaar bij

bol.com (€57,99)
Laatst bijgewerkt: 20 juli 2022 - 16:25

Productreview

Met de deluxe Princess 152007 broodbakmachine voeg je ’s avonds alle ingrediënten toe en laat je de broodbakmachine ’s nachts het werk doen.

Door het kleine design is deze broodbakmachine een topkeuze als je voor een wat kleiner apparaat wilt gaan. Met de handige hendel is de broodbakmachine overigens goed geschikt om te verplaatsen.

De broodbakmachine is ook geschikt voor het bakken van glutenvrij brood dankzij het glutenvrije programma. In totaal zijn er 19 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s waarmee deze Princess broodbakmachine geschikt is voor alle soorten brood.

Specificaties

Afmeting: 21 x 27 x 31 cm
Max. broodgewicht: 500 tot 750 gram
Programma’s: 19
Glutenvrije opties: Ja
Kleur: rvs
Koele wand: Nee
Deksel met kijkvenster: Ja
Deksel met vulopening: Ja
Geschikt voor cakedeeg: Ja
Antiaanbaklaag: Ja

Pluspunten

  • 19 verschillende programma’s voor het bakken van brood, jam of yoghurt

  • Digitale timer

  • Antiaanbaklaag & Kijkvenster

Minpunten

  • Niet ieder programma geschikt voor elk soort brood

  • Geen koele wand

Verkrijgbaar bij:

Een goede Princess broodbakmachine uitkiezen

Alle tijdrovende stappen van het bakken van brood worden door een Princess broodbakmachine overgenomen. Daarbovenop zijn deze broodmachines over het algemeen van hoge kwaliteit. Hierdoor hoef je je niet druk te maken dat je troep in huis haalt. Princess broodbakmachines zijn er in verschillende groottes en maten. Daarom is het vinden van de voor jou meest geschikte broodbakmachine soms best lastig. Door onze lijst met beste Princess broodbakmachines hopen we je te helpen bij het kiezen van de meest interessante Princess broodbakmachine voor jou.

Modellen Princess broodbakmachines

Hoewel de meeste Princess broodbakmachines op een gelijke manier werken, zit er verschil in het uiterlijk door de behuizing en het vermogen van het apparaat.

Voor een strakker uiterlijk en een makkelijker schoon te houden machine, kan je ook kiezen voor een broodbakmachine met roestvrijstalen behuizing. Het materiaal is wat zwaarder en dus moeilijker te verplaatsen. Wanneer je de machine niet op een vaste plek gaat bewaren is RVS behuizing dus niet de beste keus. Het ziet er vaak wat strakker uit en is dus makkelijker in het onderhoud.

Bekijk de beste broodbakmachines van 2023

Benieuwd wat de beste broodbakmachines zijn van 2023? Bekijk onze test en vind snel de meest geschikte broodbakmachine voor jou.

Bekijk top 10 broodbakmachines